Even voorstellen...

Ik ben Mandy Huitenga en ik ben 22 jaar oud. 

Wat begon als een ‘bijbaantje’ op mijn 15e in Het Tolhuis Joure groeide uit tot een grote hobby van mij. Naast de middelbare school en mijn studie tot verpleegkundige werkte ik met steeds meer plezier in de horeca. Na vier jaar in dienst bij Het Tolhuis (twee jaar in de afwas, vervolgens bediening) werd Ramon Favier de nieuwe eigenaar. Het restaurant is ontwikkeld in een modern Grand Café, wat mij de kans gaf mij verder te ontwikkelen als bedieningsmedewerker.

Na de opstart van Pannenkoekenrestaurant BRAND begin 2021 ben ik met een deel van het Team van Tolhuis over gegaan naar BRAND, hier mag ik mijzelf bedrijfsleidster noemen. 

Van oproepkracht, naar parttime bediening en parttime verpleegkundige, naar fulltime bedrijfsleidster. Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet?! En dan ook nog eens met een hartstikke leuk, jong en nieuw team. Ik hoop dit nog voor lange tijd te kunnen doen. 

Terras over het water Joure

Ons verhaal

November 2020,
Een nieuwe fase breekt aan voor Ramon Favier (eigenaar van Het Tolhuis) samen met zijn team komt hem tijdens de Corona Crisis ten gehore dat er een horecapand te huur komt aan het Douwe Egbertsplein 7 te Joure. 
Na reeds 2 jaar in het Tolhuis actief te zijn geweest zal een deel van het team van het Tolhuis een nieuwe start maken met Pannenkoekenhuis BRAND.

Vanaf 2021 breekt er een nieuwe fase aan voor het team van Het Tolhuis en dus het team van BRAND te Joure.

Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk en onze gasten dagen ons iedere dag weer uit om beter te worden in wat we doen, meer plezier te beleven en meer te bereiken. 

Voordeur Tolhuis

Onze Visie & Missie

Het is onze visie om een plek te zijn waar jong & oud graag samen komt om pannenkoeken te eten. Een stukje oprechte "vriendelijkheid" te bieden binnen de maatschappij. 

Een feest maken van een middag- of avond uit. Zorgen dat de kinderen zich vermaken, zodat ook de ouders kunnen genieten. 

Een welkome rustplaats zijn voor de fietsers die de diverse routes volgen en voor hen een plek zijn waar het op een zondagmiddag ook goed vertoeven is. 

Onze missie?
Onze droom waarmaken zonder de realiteit uit het oog te verliezen.