Terras over het water Joure

Ons verhaal

November 2020,
Een nieuwe fase breekt aan voor Ramon Favier (eigenaar van Het Tolhuis) samen met zijn team komt hem tijdens de Corona Crisis ten gehore dat er een horecapand te huur komt aan het Douwe Egbertsplein 7 te Joure. 
Na reeds 2 jaar in het Tolhuis actief te zijn geweest zal een deel van het team van het Tolhuis een nieuwe start maken met Pannenkoekenhuis BRAND.

Vanaf 2021 breekt er een nieuwe fase aan voor het team van Het Tolhuis en dus het team van BRAND te Joure.

Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk en onze gasten dagen ons iedere dag weer uit om beter te worden in wat we doen, meer plezier te beleven en meer te bereiken. 

Voordeur Tolhuis

Onze Visie & Missie

Het is onze visie om een plek te zijn waar jong & oud graag samen komt om pannenkoeken te eten. Een stukje oprechte "vriendelijkheid" te bieden binnen de maatschappij. 

Een feest maken van een middag- of avond uit. Zorgen dat de kinderen zich vermaken, zodat ook de ouders kunnen genieten. 

Een welkome rustplaats zijn voor de fietsers die de diverse routes volgen en voor hen een plek zijn waar het op een zondagmiddag ook goed vertoeven is. 

Onze missie?
Onze droom waarmaken zonder de realiteit uit het oog te verliezen.